Συχνές ερωτήσεις.

Ποιά είναι τα μεταφορικά για παράδοση στο σπίτι μου?

Τα μεταφορικά για παράδοση στο σπίτι σας είναι δωρεάν εφόσον η αξία της παραγγελίας σας είναι άνω των 150€ και μόνο 15€ όταν δεν είναι. Η δωρεάν παράδοση ισχύει για όλες τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης, και το νομό Αττικής. Από Καλαμάτα έως Δράμα, και από Ηράκλειο έως Αλεξανδρούπολη, από Βόλο έως Πάτρα και από Θήβα έως Ιωάννινα. Για τα χωριά και τις κωμοπόλεις μπορείτε να παραλάβετε από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε χωρίς χρέωση, και για τα νησιά η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα όταν κάνετε την παραγγελία σας.

Ποιοί τρόποι πληρωμής υπάρχουν,κάνετε δόσεις?

Μπορείτε να πληρώσετε : i) με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς διαδικτυακά ή με κατάθεση στην τράπεζα. ii) με χρήση της πιστωτικής, χρεωστικής ή και προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας (Visa, mastercard, maestro, American Express, Diners). iii) Με μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα, εφόσον η παραγγελία σας δεν ξεπερνά το ποσό των 500€ iv) Με αντικαταβολή κατά την παράδοση, ισχύει για τις παραδόσεις παραγγελιών στην Αθήνα. Βεβαίως, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις.

Πόσο χρόνο διαρκεί η παράδοση?

Εξαρτάται από το προιόν. Κάποια είδη υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα και παραδίδονται σε 3-5 ημέρες. Εάν όμως, το προϊόν σας χρειάζεται κατασκευή η εισάγεται κατόπιν παραγγελίας ,ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-6 εβδομάδες... Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για εσάς, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο συντομότερο, δυνατό, χρονικό διάστημα.

Πόσο ασφαλής είναι η αγορά με κάρτα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα?Τα δεδομένα μου είναι ασφαλή?

Είστε πολύ ασφαλής. Επιλέγοντας ώς τρόπο πληρωμής την κάρτα σας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα ασφαλών πληρωμών της υπηρεσίας Alpha e-Commerce. H Alpha bank χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SSL - Secure Sockets Layer)για την ασφάλειά σας, κωδικοποιεί τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε μέχρι εκείνες να φτάσουν στον αποδέκτη. Παράλληλα, πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας των Διεθνών Οργανισμών Visa, MasterCard, American Express & PCI Security Standards Council. Είναι μία πλήρως πιστοποιημένη πλατφόρμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές PCI DSS.

Ποιά διαδικασία ακολουθείτε μετά την ηλεκτρονική παραγγελία?

Μετά την ηλεκτρονική σας παραγγελία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωσή της και θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Ολοκληρώνοντας την πληρωμή σας, ανάλογα με τα προϊόντα, η παραγγελία σας θα προωθηθεί στα αρμόδια τμήματα : i) στην αποθήκη μας, ώστε να ετοιμαστεί η αποστολή της εάν πρόκειται για προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα ή ii)στους συνεργάτες μας εάν πρόκειται για προϊόντα που χρειάζονται κατασκευή ή εισαγωγή.

Μπορώ να έχω τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδα?

Βεβαίως. Μπορείτε κάνοντας την παραγγελία σας να συμπληρώσετε τα στοιχεία της εταιρεία σας, ώστε να σας στείλουμε το τιμολόγιό σας. Εάν πάλι ξεχάσετε να τα συμπληρώσετε, μην ανησυχείτε απλά επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας ετοιμάσουμε το τιμολόγιό σας.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου?

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, όμως θα πρέπει να είναι άμεση. Εάν η παραγγελία σας προωθηθεί σε άλλα τμήματα, ώστε να γίνει αποστολή, κατασκευή ή εισαγωγή τότε δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την ακύρωσή της. Όσο και αν θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε, κάθε παραγγελία είναι μοναδική και ετοιμάζεται αποκλειστικά για εσάς και τις προτιμήσεις σας. Καλό θα ήταν, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να είστε σίγουροι για την επιλογή σας!

Έχετε έκθεση όπου θα μπορούσα να δώ από κοντά τα έπιπλα?

Η έκθεσή μας βρίσκεται στην Χαλκίδα, στην οδό Παπαναστασίου 10. Μπορείτε φυσικά να μας επισκεφτείτε και να δείτε τα έπιπλά μας από κοντά. Στον ιστότοπό μας υπάρχουν πάνω από 7000 προϊόντα, στο κατάστημά μας όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι αδύνατο, οπότε εάν επιθυμείτε να δείτε κάτι συγκεκριμένο επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχει στην έκθεσή μας.

Αν παραγγείλω πολλά διαφορετικά προιόντα θα παραδοθούν όλα μαζί?

Εξαρτάται από τα προϊόντα. Εάν τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι διαφορετικά και κάποιο είναι άμεσα διαθέσιμο, όμως κάποιο άλλο χρειάζεται κατασκευή ή εισαγωγή τότε ο χρόνος παράδοσής τους είναι διαφορετικός. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για εσάς είναι να συντονίσουμε την παραγγελία σας, ύστερα από αίτημά σας, ώστε να περιμένουμε την κατασκευή ή εισαγωγή και να γίνει μαζική αποστολή.

Αν παραλάβω χτυπημένο προϊόν τι θα κάνω?

Σας παρακαλούμε πολύ, να ελέγχετε την συσκευασία πριν την παραλαβή σας. Τα προϊόντα φεύγουν από την αποθήκη μας ύστερα από ενδελεχή έλεγχο και είναι άρτια συσκευασμένα. Οπότε, εάν δείτε κατεστραμμένη ή τρυπημένη συσκευασία τότε πολύ πιθανό να έχει χτυπηθεί κατά την μεταφορά. Πριν το παραλάβετε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν κάνατε την παραλαβή σας και διαπιστώσατε ύστερα το χτύπημα τότε επικοινωνήστε ξανά μαζί μας, στέλνοντας φωτογραφίες του χτυπημένου προϊόντος καθώς και της συσκευασίας του.

Τα έπιπλα σας χρειάζονται συναρμολόγηση?

Εξαρτάται. Κάποια χρειάζονται συναρμολόγηση και κάποια όχι. Ρωτήστε μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Τώρα τα έπιπλα μας και στη Κύπρο.

Ύστερα από απαίτηση πολλών φίλων και πελατών από τη Κύπρο αποφασίσαμε την συνεργασία με μεγάλη μεταφορική εταιρεία που αναλαμβάνει να σας παραδώσει τα έπιπλα σας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου. 

Παραδίδουμε σε Λευκωσία Λεμεσό Πάφο Λάρνακα ,αλλά και αλλού κατόπιν συνεννόησης.Ζητήστε μας προσφορά