,

ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Η Epiplonet ταξιδεύει στην πόλη του Άργους και σας φέρνει τα έπιπλα που έχετε επιλέξει εντελώς δωρεάν. Επιλέξτε μέσα από χιλιάδες προϊόντα τα έπιπλα που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο. Στην Epiplonet θα βρείτε διάφορους τύπους διακόσμησης όπως Κλασική, Μοντέρνα, Country, Vintage, Μπαρόκ.  
Έπιπλα που θα αναδείξουν τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο και θα τον κάνουν να ξεχωρίζει. 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συνδυάστε τα έπιπλα σας και δημιουργήστε έναν χώρο φωτεινό και πρόσχαρο. Τοποθετείστε έναν αναπαυτικό καναπέ είτε πρόκειται για τον προσωπικό είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Για τις δύσκολες μέρες στο γραφείο μπορείτε να τοποθετήσετε και καναπέ – κρεβάτι ώστε να ξεκουράζεστε λίγες ώρες. 
Επιλέξτε έξυπνα έπιπλα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε σε πολλά διαφορετικά μέρη του σπιτιού ώστε να ανανεώνετε τον χώρο σας συνεχώς. Ένας μεταλλικός καναπές κρεβάτι μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί ακόμη και στο σαλόνι ή το εξοχικό, όταν πια δεν θα τον χρειάζεστε. 
Δείτε τις υπέροχες συλλογές μας με κλασικά και μοντέρνα έπιπλα και σίγουρα θα βρείτε εκείνο που επιθυμείτε. 
Κάνοντας την παραγγελία σας σήμερα με πιστωτική κάρτα έχετε την δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας έως και 12 μήνες αργότερα, άτοκα. 

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Τον 7ο αιώνα π.Χ. το Άργος διέθετε το δικό του νόμισμα. Λειτουργούσαν στην πόλη σχολές γλυπτικής και χαλκοπλαστικής ενώ υπήρχαν και πολλά κεραμοποιεία, βυρσοδεψεία και βιοτεχνίες έτοιμων ενδυμάτων που έφτιαχναν ρούχα με πλούσια σχέδια και χρώματα. Ακόμη διοργάνωναν εκθέσεις με τα χειροποίητα προϊόντα τους.  
Η Epiplonet σας προμηθεύει με υπέροχα υφάσματα. Διαθέτουν μοναδικά πλούσια μοτίβα αλλά και πολλά χρώματα. Ακόμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε αφρολέξ για να μεταποιήσετε τον παλιό σας καναπέ ή να κατασκευάσετε την δική σας πολυθρόνα. 
Δώστε χρώμα και ζωή στα παλιά σας έπιπλα και εκμεταλλευτείτε τις κρυμμένες δεξιότητες που κρύβετε, άλλωστε εσείς που είστε από το Άργος το έχετε μέσα σας!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ