Διαβάστε περισσότερα!
Δερμάτινα και υφασμάτινα σαλόνια Made in Italy με ποιότητα και design που μόνο οι Ιταλοί τεχνίτες μπορούν να κατασκευάσουν. Σαλόνια κλασσικά , μοντέρνα , εποχής , καναπέδες κρεβάτια με ιδιαίτερους μηχανισμούς , luxury σχέδια σαλονιών κι άλλα πολλά θα βρείτε στα Ιταλικά γνήσια σαλόνια! Eξαιρετικά ευρύχωρoι ,άνετoι καναπέδες με ιδιαίτερους σχεδιασμούς και κατασκευασμένοι με πολυτελή υλικά!

Ιταλικά σαλόνια δερμάτινα και υφασμάτινα

Προβολή όλων των 57 αποτελεσμάτων

Filter products Showing all 57 results
Τιμή
Filter products Showing all 57 results
Τιμή


Δερμάτινοι καναπέδες Made in Italy

Η συνεργασία μας με μεγάλο εργοστάσιο της Ιταλίας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 250 διαφορετικά μοντέλα δερμάτινων καναπέδων  σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων στυλ και χρωματικών επιλογών.

100% Ιταλικά δερμάτινα σαλόνια

Ποικιλία χρωμάτων
Ποικιλία χρωμάτων
Οι καναπέδες μας είναι επενδυμένοι εξολοκλήρου από γνήσιο δέρμα Ιταλίας .Όχι συνδυασμός με split leather η δερματίνη ,αλλά παντού και στα καθίσματα και στην πλάτη ,μόνο δέρμα γνήσιο.Πολλά εργοστάσια από Κίνα κυρίως τοποθετούν δέρμα μόνο εκεί που κάθεστε ,και όχι στη πλάτη στο κάτω μέρος η αλλού .Αυτή η τεχνική σε συνδυασμό με δερματίνη ρίχνει το κόστος αλλά και την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.

Ποικιλία διαστάσεων και χρωματικών επιλογών.

Μέτρηση πάχους του δέρματος
Μέτρηση πάχους του δέρματος
Κάθε μοντέλο παράγεται σε πολλές διαστάσεις,τριθέσιοι,διθέσιοι πολυθρόνες ,γωνίες όλα με το δέρμα της δικής σας απόχρωσης.Υπάρχει επίσης δυνατότητα αποστολής δειγματολογίου για να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει στο δικό σ ας χώρο.

Στιβαρός σκελετός και ανεξάρτητα ελατήρια στα μαξιλάρια.

Κάθε δερμάτινο σαλόνι είναι κατασκευασμένο εσωτερικά από σκληρή ξυλεία ,οξιά κυρίως και κόντρα πλακέ ,καθώς και MDF σε μέρη που δεν δέχονται καταπόνηση όπως η πλάτη. Μεταλλικά σπιράλ και σούστες  χρησιμεύουν στα καθίσματα ,και καρφώνονται στο ξύλινο σκελετό κάτω από τα μαξιλάρια.Χρησιμοποιούνται επίσης και ελαστικοί ιμάντες υψηλής αντοχής τύπου 1/70 και 4/70.Ανεξάρτητα ελατήρια χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό των μαξιλαριών για έξτρα άνεση και αντοχή στην καταπόνηση.Κάθε μαξιλάρι καθίσματος περιέχει 56 ανεξάρτητα ελατήρια.
Σκελετός εσωτερικό.
Σκελετός εσωτερικό.
Σούστες καθίσματος
Σούστες καθίσματος
Ανεξάρτητα ελατήρια
Ανεξάρτητα ελατήρια

Κλασικά δερμάτινα σαλόνια

Γαζώτριες στο εργοστάσιο
Γαζώτριες στο εργοστάσιο
Η κλασική μας συλλογή περιλαμβάνει υπέροχα μοντέλα σε vintage η μπαρόκ στυλ με ξύλινους σκελετούς πατιναρισμένους σε συνδυασμό με δέρμα σε πολλές αποχρώσεις.

Μοντέρνα δερμάτινα σαλόνια και γωνίες

Η τελευταία λέξη της Ιταλικής μόδας σε δερμάτινα σαλόνια και γωνίες σε πολλές διαστάσεις και χρώματα.