Ποιοι είμαστε

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Η διαφορά του από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μια ιστοσελίδα αλλά για ένα φυσικό κατάστημα με ονοματεπώνυμο, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία της εξυπηρέτησης σας, μέσω της μακρόχρονης παρουσίας του στην αγορά των επίπλων.
Η www.epiplonet.com υποστηρίζεται από τo κατάστημα επίπλων Αφοί Στρατή κ Σια (ΑρΓΕΜΗ:46104022000 | ΑΦΜ: 084079885).
Βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας στην οδό Παπαναστασίου 10 και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της πόλης από το 1973.
Η εμπιστοσύνη του κοινού κερδήθηκε σταδιακά με γνώμονα την αξιοπιστία της εταιρίας και την ποιότητα των προϊόντων που παραγγέλνονται μέσω Διαδικτύου. Με λίγα λόγια, ποτέ δεν βγήκε άνθρακας ο θησαυρός…!

Η ομάδα της Epiplonet

ΣΤΡΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΙΔΡΥΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

Στο χώρο του επίπλου από το 1987.Με γνώση και ήθος.Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Κρήτης με αγάπη για το internet marketing και το πινγκ πονγκ!

unnamed

ΑΝΝΑ
SOCIAL MEDIA MANAGER

Με σπουδές στο ΑΠΘ ,η πέννα πίσω από το Facebook και τα ποστ,αγαπάει…

ΜΑΡΙΑ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Χαμογελαστή και εξυπηρετική.Ο άνθρωπός σας στο τηλέφωνο.Πτυχιούχος Πολυτεχνείου Πατρών,λατρεύει το χορό το πινγκ-πονγκ και τα ταξίδια. 

αρχείο λήψης (2)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
SEO MANAGER

Seo expert,κάνει τη Google να λατρεύει το site μας.Εκπαιδευτής σε Σχολή Πληροφορικής ,βασικός προγραμματιστής , Adwords expert

ΕΥΗ
WEB DEVELOPER

Συνέπεια και επαγγελματισμός,αγάπη για τη δουλειά της.Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ με σπουδές στο internet marketing.Χόμπι της η χειροτεχνία και το beach volley 

photo-1537815749002-de6a533c64db

ΤΕΛΗΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Παραδόσεις και μεταφορές στην Αθήνα.Εξυπηρέτηση και συνέπεια στα ραντεβού με τους πελάτες.

277096bca825cc4e2574210eabeb3d58

ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ

Η δύναμη στην αποθήκη.Μια νταλίκα ξεφορτώνει μόνος του!Αγάπη για τα ταξίδια το body building και τη σκοποβολή , όνειρό του να γίνει snipper!

αρχείο λήψης (1)

ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Συναρμολόγηση και μεταφορά επίπλων στο χώρο σας.Ευγενής και πρόθυμος με σπουδές στην πληροφορική.