Κλασικές Βιβλιοθήκες

Βλέπετε 1–60 απο 64 αποτέλεσματα

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε έπιπλα βιβλιοθήκες σε κλασικό ύφος, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλές τιμές προσφοράς.
Θα βρείτε κομμάτια κομψά και διαχρονικά, που κατασκευάζονται από τα πιο ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά. Έπιπλα που αναδεικνύουν τη ζεστασιά του ξύλου και δημιουργούν μια φιλόξενη διάθεση και μια αίσθηση χαλάρωσης.
Εδώ θα βρείτε κλασσικές βιβλιοθήκες και ραφιέρες για το σαλόνι σας ή το γραφείο σας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαστάσεων εισαγωγής μας από Ιταλία και αλλού.
Για την κατασκευή τους έχει δοθεί τεράστια σημασία στην κάθε λεπτομέρεια. Ως αποτέλεσμα θα δείτε ότι είναι πολύ στιβαρές, ανθεκτικές και λειτουργικές.
Έχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ ταυτόχρονα η πλούσια υφή τους, τα σχέδια και τα κοψίματα τους που δημιουργήθηκαν με υπομονή, μεράκι και αγάπη για το έπιπλο και την παράδοση τις καθιστούν πολύ ιδιαίτερες και προσθέτουν αξία στον χώρο που θα τοποθετηθούν.


Μια κλασική βιβλιοθήκη μαζί με το γραφείο σε έναν επαγγελματικό χώρο δίνει μία αίσθηση πολυτέλειας και κύρους. Επιλέξτε ανάμεσα σε βιβλιοθήκες σε προσφορά Για εξοπλισμό ιατρείων δικηγορικών γραφείων και επαγγελματικών χώρων που κερδίζουν το σεβασμό του πελάτη. Κλασικές βιβλιοθήκες με πόρτες η βιτρίνα για να αναδείξετε τη συλλογή των βιβλίων σας. Μονόφυλλες δίφυλλες και τρίφυλλες βιβλιοθήκες. Εισαγωγής από Ιταλία και αλλού.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης και της επιβολής περιοριστικών μέτρων αναστέλλονται οι πωλήσεις μέσω του φυσικού μας καταστήματος.Εξυπηρετούμε μόνο μέσω του eshop μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσω email στο [email protected] η online μέσω του chat.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Μπες στο @epiplonet στο Instagram και ακολούθησε τα βήματα για να κερδίσεις αυτήν την υπέροχη βιτρίνα!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ