Κρεβάτια - Κρεβάτια διπλά

Βλέπετε 1–60 απο 247 αποτέλεσματα

Filter products Showing 1 - 60 of 247 results
Τιμή
Filter products Showing 1 - 60 of 247 results
Τιμή


Κρεβάτια διπλά σε μεγάλη ποικιλία

Η ζεστασιά και η άνεση ενός τέλειου κρεβατιού απέχει από την κρεβατοκάμαρά σας μόνο ένα κλικ.

Η εταιρία μας παρέχει ένα μεγάλο εύρος κρεβατιών διαφορετικού στυλ και μεγέθους. Τεράστια ποικιλία για τη δική σας επιλογή από την υπέρτατη άνεση ενός διπλού κρεβατιού ή τη ξεχωριστή ομορφιά ενός κρεβατιού με ουρανό, μέχρι την εξοικονόμηση χώρου ενός μονού κρεβατιού ή κρεβατιού με αποθηκευτικό χώρο.

Εάν ψάχνετε για πιο ''cozy'' κατάσταση, υπολογίστε σε ένα ‘ταπετσαρισμένο’ κρεβάτι, υφασμάτινο/δερμάτινο. Από το κεφαλάρι έως την άλλη άκρη τους καλύπτονται από πλούσια υφάσματα, δερμάτινα ή άλλα, που αποπνέουν μία ζεστή αίσθηση.

Και φυσικά, για εσάς που θέλετε κάτι φθηνό αλλά ταυτόχρονα και ποιοτικό, θα βρείτε προσφορές σε μεταλλικά κρεβάτια με στρώμα, που θα σας αφήσουν ικανοποιημένους.

 

Κρεβάτια διπλά σε όλες τις διαστάσεις

Για ένα ευρύχωρο δωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, με διαστάσεις στρώματος 1,60 μέτρων Χ 2,00μ, ενώ ένα διπλό κρεβάτι με διαστάσεις 1,50μ Χ 2,00μ ταιριάζει περισσότερο σε ένα συνηθισμένο δωμάτιο.Τα κρεβάτια με στρώμα πάνω από 180 εκατοστά σε πλάτος είναι πιο δύσκολο να χωρέσουν σε μία φυσιολογική κρεβατοκάμαρα.


Κάποια από τα πιο διάσημα κρεβάτια είναι τα κρεβάτια με ουρανό με παραδοσιακή και ρομαντική διάθεση, που δίνουν παραμυθένιο αέρα στην κρεβατοκάμαρά σας, ενώ για την ευκολία της αποθήκευσης χωρίς να χρησιμοποιείτε επιπλέον χώρο στην κρεβατοκάμαρά σας, τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο είναι τα ιδανικά.

Χρήσιμα και λειτουργικά, μπορούν και αυτά να χρησιμοποιηθούν σε ένα ξενώνα.  Υπάρχει, βέβαια, και η επιλογή ανάμεσα σε κρεβάτια με ψηλό ή χαμηλό ποδαρικό, ανάλογα την προτίμησή σας.