Παπαναστασίου 10, 34132, Χαλκίδα

 Ωράριο κατ/τος Δευτέρα – Τετάρτη 9:00 – 17:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή   9:00 – 21:00, Σάββατο 9:00 – 15:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία , μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Θα μας βρείτε στο κατάστημα μας στην οδό Παπαναστασίου 10 ΤΚ 34132 Χαλκίδα Ελλάδα

  • Τηλ: 22210 29009  
  • Τηλ: 2221181344
  • Κινητό: 6932460370
  • Καλέστε ή στείλτε μας στο Viber:  
  • Συμπληρώστε τη φόρμα δίπλα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε μερικές συχνές ερωτήσεις πριν επικοινωνήσετε.

Ποιά είναι τα μεταφορικά για παράδοση στο σπίτι μου?

Τα μεταφορικά για παράδοση στο σπίτι σας είναι δωρεάν εφόσον η αξία της παραγγελίας σας είναι άνω των 150€ και μόνο 15€ όταν δεν είναι. Η δωρεάν παράδοση ισχύει για όλες τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας και της Κρήτης, και το νομό Αττικής. Από Καλαμάτα έως Δράμα, και από Ηράκλειο έως Αλεξανδρούπολη, από Βόλο έως Πάτρα και από Θήβα έως Ιωάννινα. Για τα χωριά και τις κωμοπόλεις μπορείτε να παραλάβετε από την κοντινότερη πόλη που θα μας υποδείξετε χωρίς χρέωση, και για τα νησιά η χρέωση υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα όταν κάνετε την παραγγελία σας

Ποιοί τρόποι πληρωμής υπάρχουν,κάνετε δόσεις?

Μπορείτε να πληρώσετε : i) με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς διαδικτυακά ή με κατάθεση στην τράπεζα. ii) με χρήση της πιστωτικής, χρεωστικής ή και προπληρωμένης κάρτας της τράπεζάς σας (Visa, mastercard, maestro, American Express, Diners). iii) Με μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα, εφόσον η παραγγελία σας δεν ξεπερνά το ποσό των 500€ iv) Με αντικαταβολή κατά την παράδοση, ισχύει για τις παραδόσεις παραγγελιών στην Αθήνα. Βεβαίως, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις.

Πόσο χρόνο διαρκεί η παράδοση?

Εξαρτάται από το προιόν. Κάποια είδη υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα και παραδίδονται σε 3-5 ημέρες. Εάν όμως, το προϊόν σας χρειάζεται κατασκευή η εισάγεται κατόπιν παραγγελίας ,ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2-6 εβδομάδες… Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για εσάς, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο συντομότερο, δυνατό, χρονικό διάστημα.

Πόσο ασφαλής είναι η αγορά με κάρτα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα?Τα δεδομένα μου είναι ασφαλή?

Είστε πολύ ασφαλής. Επιλέγοντας ώς τρόπο πληρωμής την κάρτα σας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα ασφαλών πληρωμών της υπηρεσίας Alpha e-Commerce. H Alpha bank χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SSL – Secure Sockets Layer)για την ασφάλειά σας, κωδικοποιεί τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε μέχρι εκείνες να φτάσουν στον αποδέκτη. Παράλληλα, πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας των Διεθνών Οργανισμών Visa, MasterCard, American Express & PCI Security Standards Council. Είναι μία πλήρως πιστοποιημένη πλατφόρμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές PCI DSS.

Ποιά διαδικασία ακολουθείτε μετά την ηλεκτρονική παραγγελία?

Μετά την ηλεκτρονική σας παραγγελία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωσή της και θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Ολοκληρώνοντας την πληρωμή σας, ανάλογα με τα προϊόντα, η παραγγελία σας θα προωθηθεί στα αρμόδια τμήματα : i) στην αποθήκη μας, ώστε να ετοιμαστεί η αποστολή της εάν πρόκειται για προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα ή ii)στους συνεργάτες μας εάν πρόκειται για προϊόντα που χρειάζονται κατασκευή ή εισαγωγή.

Μπορώ να έχω τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδα?

Βεβαίως. Μπορείτε κάνοντας την παραγγελία σας να συμπληρώσετε τα στοιχεία της εταιρεία σας, ώστε να σας στείλουμε το τιμολόγιό σας. Εάν πάλι ξεχάσετε να τα συμπληρώσετε, μην ανησυχείτε απλά επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας ετοιμάσουμε το τιμολόγιό σας.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο!