Έπιπλα κρεβατοκάμαρας

Βλέπετε 1–60 απο 589 αποτέλεσματα

Filter products Showing 1 - 60 of 589 results
Τιμή
Filter products Showing 1 - 60 of 589 results
Τιμή


Κρεβατοκάμαρα και έπιπλα κρεβατοκάμαρας.

Η κρεβατοκάμαρα ,το δωμάτιο που χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε έναν ξεκούραστο ύπνο,θα πρέπει τα έπιπλα και η διακόσμηση της να μας εμπνέουν. Το κρεβάτι σε ξύλινο μεταλλικό η υφασμάτινο σε συνδυασμό με τα κομοδίνα την τουαλέτα και την ντουλάπα θα πρέπει να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική.Τα χρώματα στους τοίχους ο απαλός φωτισμός ,τα κλινοσκεπάσματα και οι κουρτίνες σε αρμονία μεταξύ τους.

Κρεβατοκάμαρες σετ με κομοδίνα και τουαλέτα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το χώρο σας κρεβατοκάμαρα σετ με κομοδίνα και τουαλέτα που είναι και το πιο σύνηθες.

Αν υπάρχει έλλειψη χώρου μπορείτε αντί τουαλέτας να προτιμήσετε μπουντουάρ η ακόμα και ράφια στον τοίχο για τα μικροαντικείμενα σας.Προσέξτε ,κάθε εκατοστό μετράει σε περιορισμένο χώρο.Για παράδειγμα τα κομοδίνα δεν θα πρέπει να εμποδίζουν το άνοιγμα της ντουλάπας ,και ένα κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι δεν ταιριάζει σε μια μικρή κρεβατοκάμαρα.Οι λευκές κρεβατοκάμαρες επίσης ανοίγουν το χώρο ,και τον δείχνουν μεγαλύτερο απ'ότι είναι.Τα σκούρα έπιπλα κρεβατοκάμαρας πνίγουν ένα μικρό υπνοδωμάτιο.

Vintage κρεβατοκάμαρες για ρετρό διακόσμηση.

Τα vintage έπιπλα κρεβατοκάμαρας έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια.Κρεβάτια και κομοδίνα από κλαριά και κορμούς δέντρων σε λευκές αποχρώσεις καθώς και έπιπλα από πατίνα σε country στυλ.

Συνδυάστε το ρετρό-vintage στυλ των επίπλων σας με ανάλογα παστέλ χρώματα στους τοίχους και φωτιστικά και διακοσμητικά που θα βρείτε παντού.

Μοντέρνες και κλασικές ξύλινες κρεβατοκάμαρες για κάθε στυλ επίπλωσης.

Κρεβατοκάμαρες μοντέρνες σε ίσιες γραμμές που συνδυάζουν το ξύλο με το μέταλλο η το ύφασμα και τη δερματίνη στο κεφαλάρι.Μπορείτε να ταιριάξετε μοντέρνες υφασμάτινες κρεβατοκάμαρες με ξύλινα λακαριστά κομοδίνα για πιο ιδιαίτερο στυλ.

Οι κλασικές κρεβατοκάμαρες Ιταλικού στυλ που διαθέτουμε ,διαχρονικές και ιδιαίτερες ,σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά.Επιλέξτε τις αν το κλασικό στυλ διακόσμησης σας ταιριάζει,και συνδυάστε το με λάμπες και αξεσουάρ ανάλογου ύφους πάνω στα κομοδίνα και την τουαλέτα.