Ιταλικές Κρεβατοκάμαρες

Προβολή όλων των 48 αποτελεσμάτων

Filter products Showing all 48 results
Τιμή
Filter products Showing all 48 results
Τιμή

Η νέα μας συλλογή με κομψές ιταλικές κρεβατοκάμαρες είναι το καμάρι μας! Για να την δημιουργήσουμε συνεργαστήκαμε με μεγάλη εταιρία επίπλων που εδρεύει στη Βορειοανατολική Ιταλία, κοντά στη Βενετία και εξάγει στους μεγαλύτερους εμπόρους επίπλων στο κόσμο.


Ιταλικές κρεβατοκάμαρες κλασικές

Η κομψότητα και η χάρη του κλασικού Ιταλικού design  συνδυάζονται με την ποιότητα των υλικών και σας χαρίζουν μια κλασική Ιταλική κρεβατοκάμαρα ,ιδανική να επιπλώσετε το δωμάτιο που ονειρεύεστε. Όμορφες καμπύλες ,ροζέτες και γιρλάντες σκαλίσματα πάνω στο ξύλο και περίτεχνα κλασικά μοτίβα σε συνδυασμό με ύφασμα,τεχνόδερμα και μέταλλο δημιουργούν μία αξεπέραστη σε στυλ κρεβατοκάμαρα.

Ιταλικές κρεβατοκάμαρες μοντέρνες

Μοντέρνα σχέδια κρεβατοκάμαρας κατευθείαν από τη Βόρεια Ιταλία στη περιοχή του Μιλάνου και της Βενετίας ,την καρδιά του Ιταλικού ποιοτικού επίπλου.

Τα ποιοτικά Ευρωπαϊκά ξύλα που χρησιμοποιούνται μαζί με τα τελειότερα φινιρίσματα σε βερνίκια που χρησιμοποιούν οι Ιταλοί τεχνίτες με παράδοση στο έπιπλο προσφέρουν το άψογο αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

Κρεβάτια πολυτελείας Ιταλικά σε προσιτές τιμές.

Κάθε κρεβάτι και σετ κρεβατοκάμαρας που εισάγουμε από Ιταλία,ελέγχεται σχολαστικά από το εργοστάσιο συσκευάζεται άψογα σε ειδικά κουτιά και παραδίδεται έτοιμο προς χρήση στην πόρτα σας ,

Το όνομα του πελάτη-παραλήπτη αναγράφεται σε κάθε κουτί ξεχωριστά.

Η επιμονή στην ποιότητα και το αξεπέραστο στυλ η ποικιλία σε σχέδια πολυτελή πρωτοποριακά η και εκκεντρικά ,μοντέρνα η κλασικά καθιστούν τις Ιταλικές κρεβατοκάμαρες μοναδικές,που δεν θα βρείτε σε καμία έκθεση επίπλων.