🎄 Η ομάδα της Epiplonet σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!! 🎄
Διαβάστε περισσότερα για την σειρά Leonardo Day & Night
Η σειρά Leonardo Day & Night είναι μία σειρά που συνδυάζει μπαρόκ στοιχεία με κλασικές γραμμές και δημιουργεί μία κλασική υπεροχή που προκαλεί παλάτια και πολυτελείς οίκους.

Τα έπιπλα της σειράς Leonardo έχουν χρυσές λεπτομέρειες σε πάνελ από γυαλιστερό ελεφαντόδοντο και διακοσμητικά arabesque με λαβές Art-Deco. Το αποτέλεσμα μοναδικό και ιδανικό για όσους αγαπούν την κλασική διαχρονική ατμόσφαιρα.

Αυτή η συλλογή ιταλικών χειροποίητων επίπλων κατασκευάζεται από εξειδικευμένους τεχνίτες στην Ιταλία. Για τον λόγο αυτό και τα έπιπλα της σειράς Leonardo βασίζονται σε ένα παραδοσιακό Ιταλικό σχεδιασμό που προβάλλει την εξειδικευμένη ιταλική χειροτεχνία. 

Η σειρά Leonardo Day & Night διαθέτει έπιπλα κλασικά και διαχρονικά για  την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι σας. Μπαρόκ κρεβάτια, κλασικά κομοδίνα, μπαρόκ τουαλέτες, ρωμαϊκού σχεδιασμού τραπέζια, κλασικούς χρυσούς καναπέδες αλλά και κλασικά διακοσμητικά.

Πολυτέλεια και διαχρονική ομορφιά σε προσιτές τιμές.

  Με την υπογραφή της Ιταλικής εταιρίας επίπλων

  Camelgroup SA

Leonardo Day & Night

Προβολή όλων των 23 αποτελεσμάτων

Filter products Showing all 23 results
Τιμή
Filter products Showing all 23 results
Τιμή


Η σειρά Leonardo Day & Night είναι μία σειρά που συνδυάζει μπαρόκ στοιχεία με κλασικές γραμμές και δημιουργεί μία κλασική υπεροχή που προκαλεί παλάτια και πολυτελείς οίκους. Τα έπιπλα της σειράς Leonardo έχουν χρυσές λεπτομέρειες σε πάνελ από γυαλιστερό ελεφαντόδοντο και διακοσμητικά arabesque με λαβές Art-Deco. Το αποτέλεσμα μοναδικό και ιδανικό για όσους αγαπούν την κλασική διαχρονική ατμόσφαιρα. Αυτή η συλλογή ιταλικών χειροποίητων επίπλων κατασκευάζεται από εξειδικευμένους τεχνίτες στην Ιταλία. Για τον λόγο αυτό και τα έπιπλα της σειράς Leonardo βασίζονται σε ένα παραδοσιακό Ιταλικό σχεδιασμό που προβάλλει την εξειδικευμένη ιταλική χειροτεχνία.  Η σειρά Leonardo Day & Night διαθέτει έπιπλα κλασικά και διαχρονικά για  την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι σας. Μπαρόκ κρεβάτια, κλασικά κομοδίνα, μπαρόκ τουαλέτες, ρωμαϊκού σχεδιασμού τραπέζια, κλασικούς χρυσούς καναπέδες αλλά και κλασικά διακοσμητικά. Πολυτέλεια και διαχρονική ομορφιά σε προσιτές τιμές.   Με την υπογραφή της Ιταλικής εταιρίας επίπλων   Camelgroup SA