Διαβάστε περισσότερα για την σειρά Round Sabbia

Round Sabbia λεπτομέρειες!

  Η συλλογή ιταλικών επίπλων Round Sabbia είναι μια πολυτελής συλλογή από έπιπλα ιταλικής σχεδίασης. Η συλλογή επίπλων υπνοδωματίων Round Sabbia καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού και εκλεπτυσμένου πελάτη. Λεπτές, καμπύλες γραμμές, που επιτυγχάνονται με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογιών κατασκευής επίπλων για την εξάλειψη αιχμηρών γωνιών, δίνουν στον πελάτη μια εναλλακτική λύση από τα συνηθισμένα αιχμηρά γεωμετρικά σχήματα.

  Τα έπιπλα έχουν μία πανέμορφη απόχρωση της άμμου, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. Η γκάμα επωφελείται από ένα προστατευτικό γυαλιστερό, υψηλής στιλπνότητας, φινίρισμα για να συντηρήσει τα έπιπλά σας και να διατηρήσει την ομορφιά τους για πολλά ακόμη χρόνια.

  Όπως με πολλές από τις ιταλικές μας σειρές, η συλλογή Round Sabbia διαθέτει συρτάρια και πόρτες με μαλακούς μεντεσέδες. Τα συρτάρια επωφελούνται από μηχανισμούς push-pull που παρέχουν ομαλό, εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.

  Διατίθενται, ύστερα από απαίτησή σας, ντουλάπες με αρθρωτές και συρόμενες πόρτες με ή χωρίς καθρέφτες. Ακόμη διάφορα στοιχεία για το εσωτερικό της ντουλάπας περιλαμβάνουν κρεμαστές ράγες και διαχωριστικά κομμάτια. Ωστόσο, επιπλέον στοιχεία όπως συρτάρια, κρεμάστρες για γραβάτες, ράφια παπουτσιών και άλλα είναι διαθέσιμα για να επιλέξετε, ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πρόσθετα στοιχεία.

   Η σειρά Round Sabbia διατίθεται ακόμη σε μία μοναδική απόχρωση ασημένια σημύδας. Η γκρι απόχρωση θα συνδυαστεί ιδανικά με το νέο σας μοντέρνο σπίτι. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας με τις αντίστοιχες αποχρώσεις επίπλων για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας και να έχετε ένα ομοιόμορφο σύγχρονο διαμέρισμα με Ιταλικά έπιπλα που θα ξεχωρίζουν.

  Υπέροχα έπιπλα που διατίθενται ύστερα από λεπτομερείς ποιοτικούς ελέγχους. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός σας προσφέρει μια πραγματικά πολυτελή γκάμα επίπλων που σας εγγυάται την μέγιστη ικανοποίηση.

Προβολή όλων των 14 αποτελεσμάτων

Filter products Showing all 14 results
Τιμή
Filter products Showing all 14 results
Τιμή


  Η συλλογή ιταλικών επίπλων Round είναι μια πολυτελής συλλογή από έπιπλα ιταλικής σχεδίασης. Η συλλογή επίπλων υπνοδωματίων Round καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού και εκλεπτυσμένου πελάτη. Λεπτές, καμπύλες γραμμές, που επιτυγχάνονται με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογιών κατασκευής επίπλων για την εξάλειψη αιχμηρών γωνιών, δίνουν στον πελάτη μια εναλλακτική λύση από τα συνηθισμένα αιχμηρά γεωμετρικά σχήματα.   Τα έπιπλα διατίθενται σε δύο υπέροχες αποχρώσεις : της άμμου και της ασημένιας σημύδας. Η γκάμα επωφελείται από ένα προστατευτικό γυαλιστερό, υψηλής στιλπνότητας, φινίρισμα για να συντηρήσει τα έπιπλά σας και να διατηρήσει την ομορφιά τους για πολλά ακόμη χρόνια.   Όπως με πολλές από τις ιταλικές μας σειρές, η συλλογή Round διαθέτει συρτάρια και πόρτες με μαλακούς μεντεσέδες. Τα συρτάρια επωφελούνται από μηχανισμούς push-pull που παρέχουν ομαλό, εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο.   Διατίθενται, ύστερα από απαίτησή σας, ντουλάπες με αρθρωτές και συρόμενες πόρτες με ή χωρίς καθρέφτες. Ακόμη διάφορα στοιχεία για το εσωτερικό της ντουλάπας περιλαμβάνουν κρεμαστές ράγες και διαχωριστικά κομμάτια. Ωστόσο, επιπλέον στοιχεία όπως συρτάρια, κρεμάστρες για γραβάτες, ράφια παπουτσιών και άλλα είναι διαθέσιμα για να επιλέξετε, ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πρόσθετα στοιχεία.    Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας με τις αντίστοιχες αποχρώσεις επίπλων για το σαλόνι και την τραπεζαρία σας και να έχετε ένα ομοιόμορφο σύγχρονο διαμέρισμα με Ιταλικά έπιπλα που θα ξεχωρίζουν.   Υπέροχα έπιπλα που διατίθενται ύστερα από λεπτομερείς ποιοτικούς ελέγχους. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός σας προσφέρει μια πραγματικά πολυτελή γκάμα επίπλων που σας εγγυάται την μέγιστη ικανοποίηση.