ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

 

Η www.epiplonet.com κάνει πλέον παράδοση και στο Αγρίνιο!Περάστε μια βόλτα από το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα επίπλου και διακόσμησης και επιλέξτε ένα από τα 5.000 προϊόντα μας.
Μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε μοντέρνα και κλασσικά έπιπλα, εξοπλίστε το σπίτι σας με τα πιο ιδιαίτερα έπιπλα που κυκλοφορούν στην αγορά, στις καλύτερες τιμές.

Δωρεάν Παράδοση για παραγγελίες άνω των 150€ και αγορές με δυνατότητα πληρωμής έως και 12 μήνες αργότερα άτοκα!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μην ψάχνετε για μεταχειρισμένα παλιά έπιπλα που θα χαλάσουν γρήγορα αφού τώρα μπορείτε να έχετε αυτό ακριβώς που ζητάτε. Τα καλύτερα έπιπλα, στην καλύτερη τιμή και με άτοκες δόσεις.
Ανακαλύψετε ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα μας το κρεβάτι, τον καναπέ, έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο ακόμη και υφάσματα για να κάνετε επιδιορθώσεις. 
Δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο και χρήμα στο ψάξιμο για να βρείτε την που θα ταιριάξει στην αγαπημένη γωνία του σπιτιού σας. 
Δείτε τις σειρές μας και ντύστε το σπίτι σας με την κομψότητα και την πολυτέλεια που του ταιριάζει.

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Το Αγρίνιο είναι μία από τα τρία μεγαλύτερα αστικά κέντρα στην Δυτική Ελλάδα. Εκτός από την πόλη υπάρχουν πολλές πανέμορφες συνοικίες για να επισκεφτείς και να περπατήσεις. 
Η Epiplonet σας προσφέρει δωρεάν παράδοση σε όλες τις συνοικίες και την πόλη του Αγρινίου για παραγγελίες άνω των 150€. 
Εάν λοιπόν βρίσκεσαι στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά, στον Άγιο Κωνσταντίνο, στην Ερυθραία, στον Άγιο Δημήτριο, στο Γιαννούζι, στο Δοκίμι, στην Λέυκα, στην Γκένοβα, στα Καραπανέικα, στα Κοκκινοπύλια, στις Μούρες, στο Μπούζι, στην Νεάπολη ή σε κάποια από τις υπόλοιπες συνοικίες τους Αγρινίου μην το σκεφτείς.
Αγοράσε τα έπιπλά σου από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα έρθουν δωρεάν στο μέρος που κατοικείς!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ