ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τώρα η Epiplonet προσφέρει στους κάτοικους του Χαλανδρίου, για παραγγελίες άνω των 150€, δωρεάν μεταφορά των προϊόντων τους.
Επιπλέον είναι δυνατή η παράδοση σε όροφο, η συναρμολόγηση άλλα και η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος για τις δύσκολες περιπτώσεις!
Επέλεξε τώρα μέσα από χιλιάδες προϊόντα, κλασικής ή μοντέρνας ομορφιάς, τα δικά σου έπιπλα για το σπίτι σου.
Διάλεξε μία κατηγορία και ξεκίνησε την περιήγησή σου τώρα! 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επισκέψου την σελίδα μας και θα ανακαλύψεις ένα υπέροχο κόσμο επίπλων.
Θα βρεις σίγουρα τον καναπέ στο χρώμα και τις διαστάσεις που ταιριάζουν στον χώρο σου. Αλλά και τραπεζαρίες και καρέκλες για να φιλοξενείς κόσμο στις γιορτές σου.
Θα διαλέξεις το κρεβάτι έτσι όπως το σκεφτόσουν ξύλινο, υφασμάτινο ή μεταλλικό. Όπως και το πιο ιδιαίτερο και παράξενο παιδικό κρεβατάκι, πάντα κατασκευασμένο με ειδικές προδιαγραφές για τους μικρούς μας φίλους. 
Ανακαίνισε το ήδη υπάρχον σπίτι σου ή επίπλωσε το καινούριο με έπιπλα που θα ομορφαίνουν τον χώρο σου και θα κλέβουν την παράσταση! 
Και μην ξεχνάς κάνοντας την παραγγελία σου σήμερα, η Epiplonet, σου παρέχει έως και 12 μήνες άτοκες δόσεις για να κάνεις την αποπληρωμή της!

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

 Το Χαλάνδρι έχει πολλούς συνοικισμούς άλλοι από αυτούς είναι παλιοί όπως ο οικισμός Σιδερά όπου διασώζονται μικρές ιστορικές κατοικίες και άλλοι διαθέτουν μοντέρνα και εκσυγχρονισμένα οικοδομήματα. 
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έπιπλα για να επιπλώσετε κάθε είδους κατοικίας και αν διαθέτετε. Μπορείτε να επιλέξετε μία κλασική διακόσμηση και να τοποθετήσετε έπιπλα κλασικά, μπαρόκ, vintage ή country. Αν επιλέξετε μοντέρνα θα βρείτε έπιπλα industrial (βιομηχανικού στυλ), μίνιμαλ και έπιπλα βασισμένα στην γεωμετρία. 
Σε κάθε περίπτωση θα βρείτε έπιπλα που με έμφαση στην λεπτομέρεια, στον συνδυασμό υλικών και χρωμάτων και στην ποιότητα κατασκευής τους. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ