ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Τώρα και στην Δράμα μπορείς να έχεις τα πιο ποιοτικά και ιδιαίτερα έπιπλα για κάθε δωμάτια του σπιτιού σου. Πώς;
Είσαι στο σωστό μέρος, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Epiplonet. Κάνε την περιήγησή σου και θα βρεις έπιπλα σε κάθε στυλ και ύφος για να επιπλώσεις τον χώρο σου. 
Η Epiplonet θα στείλει την παραγγελία σου, εάν ξεπεράσει τα 150€, εντελώς δωρεάν στην πόλη της Δράμας. Μην το καθυστερείς άλλο! 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανακάλυψε τις μοναδικές σειρές που έχουμε δημιουργήσει σε εσένα. Σε αυτές θα βρεις έπιπλα κατασκευασμένα από ίδιο υλικό, χρώμα, στυλ και σχέδιο ώστε να διακόσμησεις ομοιόμορφα τον χώρο σου. 
Εκτός όμως από τις σειρές, θα ανακαλύψεις έπιπλα ιδιαίτερα και ξεχωριστά, ώστε να τα συνδυάσεις εσύ και να απογειώσεις την αισθητική του χώρου σου.
Εάν θέλεις να νοικιάσεις το σπίτι σου τότε είσαι στο κατάλληλο κατάστημα. Έπιπλα οικονομικά αλλά ανθεκτικά και εντυπωσιακά θα κάνουν το διαμέρισμα να μοιάζει φανταστικό!
Βάλε τα έπιπλα που επιθυμείς στο καλάθι σου και κάνε χρήση της πιστωτικής σου κάρτας. Έτσι θα έχεις έως 12 άτοκες δόσεις για τα αποπληρώσεις!

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Το όνομα της Δράμας, ετυμολογικά, προήλθε από το «Ύδραμα»-«Δύραμα», λόγω της αφθονίας των νερών που αναβλύζουν στην περιοχή. Ακόμη και στο κέντρο της πόλης είναι έντονο το στοιχείο της φύσης και του πράσινου. 
Ένα σπίτι στη Δράμα θα μπορούσε να διακοσμηθεί και με μοντέρνα και με κλασικά στοιχεία ανάλογα με το δικό σας γούστο. Σίγουρα όμως όποιο ύφος και εάν επιλέξετε, το στοιχείο του ξύλου πρέπει να επικρατεί.
Επιλέξτε έπιπλα σε χρώμα του ξύλου σε κλασικό σχεδιασμό ή έπιπλα κατασκευασμένα από ακατέργαστο ξύλο teak ή suar για έναν πιο μοντέρνο συνδυασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ