ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

H Epiplonet θα στείλει τα προϊόντα της παραγγελίας τώρα και στο Ναύπλιο εντελώς δωρεάν. 
Κάντε την πιο έξυπνη κίνηση και γλιτώστε χρόνο, κόπο αλλά και επιπλέον έξοδα. Κάντε την αγορά σας σήμερα και επιλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα τα δικά σας έπιπλα. 
Κλασική ή Μοντέρνα όποιο στυλ διακόσμησης και όποιο ύφος θέλετε για το σπίτι σας, θα το βρείτε εδώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το Ναύπλιο έχει χαρακτηριστεί επίσημα ως παραδοσιακός οικισμός. Κάθε χρόνο το επισκέπτονται πληθώρα κόσμου για να ανακαλύψουν τις ομορφιές του και την ιστορία του. Τα περισσότερα παλιά σπίτια ή ξενοδοχεία πανδοχεία ακολουθούν την παραδοσιακή διακόσμηση και επιλέγουν ανάλογου ύφους έπιπλα.
Στην σελίδα μας θα βρείτε έπιπλα για τον δικό σας παραδοσιακό χώρο προσωπικό ή επαγγελματικό. Καναπέδες – κρεβάτια, μεταλλικά κρεβάτια, κλασικό σαλόνι, σύνθετο ή μπουφέ. Αρχοντικές κρεβατοκάμαρες και παραδοσιακά μικροέπιπλα. 
Δείτε τις συλλογές μας και βρείτε τα ιδανικά έπιπλα για τον χώρο σας. 

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Σύμφωνα με την μυθολογία μας ο θεός Ποσειδώνας είδε την κόρη του Δαναού Αμυμώνη, θαμπώθηκε από την ομορφιά της και από την αγάπη τους γεννήθηκε ο Ναύπλιος, όπου πήρε το όνομά της η πόλη. Ο Ναύπλιος ύστερα έκανε ένα γιο που τον ονόμασε Παλαμήδι. 
Είναι μία από τις πιο γραφικές πόλεις της χώρας, με διαχρονική αρχιτεκτονική, νεοκλασικό χαρακτήρα και ιστορική και πολιτιστική παράδοση. 
Είναι μία πόλη που σε κάνει να θες να δημιουργήσεις. Να δημιουργήσεις έναν χώρο όμοιο με την ομορφιά της. Να συμβαδίσεις με το ύφος των κτιρίων και με τον ρομαντισμό που πηγάζει από την ελληνική μυθολογία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ