ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Για εσάς που μένετε στην Κόρινθο και ψάχνετε έπιπλα εντυπωσιακά αλλά και ποιοτικά υπάρχει λύση. Η Epiplonet με το ηλεκτρονικό της κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από χιλιάδες προϊόντα το δικό σας αγαπημένο. 
  Μην σκεφτείτε την μεταφορά, τα έχουμε σκεφτεί εμείς όλα για εσάς. Για παραγγελίες άνω των 150€, τα έπιπλα θα έρθουν δωρεάν στην περιοχή της Κορίνθου. 
Παραδίδουμε και προς τις εξής περιοχές με μικρή επιβάρυνση : ΙΣΘΜΟΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΛΟΥΤΡΑ, ΛΕΧΑΙO, ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ, ΑΣΣΟΣ, ΒΡΑΧΑΤΙ, ΝΕΡΑΝΤΖΑ, ΚΟΚΩΝΙ, ΜΠΟΛΑΤΙ, ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ, ΚΙΑΤΟ, ΔΙΜΗΝΙΟ, ΣΥΚΙΑ, ΜΕΛΙΣΙ, ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΜΑΡΙ, ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ, ΛΥΓΙΑ, ΔΕΡΒΕΝΙ, ΑΘΙΚΙΑ, ΣΟΛΩΜΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξεκινήστε να φτιάχνετε τον αγαπημένο σας κήπο που θα απολαμβάνετε τον ήλιο του καλοκαιριού. Τοποθετήστε έπιπλα βεράντας και κήπου που θα βρείτε στην σελίδα μας.
Θα βρείτε ακόμη και έπιπλα εσωτερικού όπως αναπαυτικά σαλόνια και καναπέδες. Σπάνιου σχεδιασμού μεταλλικά αλλά και οικονομικά μεταλλικά κρεβάτια και τα πιο ποιοτικά, ξύλινα παιδικά έπιπλα. Ανατομικά αλλά και ορθοπεδικά στρώματα. Μπορείτε να διαλέξτε την αγαπημένη σας πολυθρόνα, καρέκλα γραφείου ή και τραπεζαρίας. 
Και όλα αυτά χωρίς να χάνεται χρόνο και να μετακινείστε από την όμορφη πόλη της Κορίνθου.

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Η Αρχαία Κόρινθος ήταν σημαντική για τον αρχαίο πολιτισμό αφού αποτελούσε το σημαντικότερο εμπορικό κόμβο λόγω της θέσης της και του ισθμού. Από αρχαιολογικής πλευράς οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη, όμως έχουν βρεθεί το Θέατρο, ο Ακροκόρινθος, το Ωδείο, το Ασκληπιείο,  προϊστορικοί οικισμοί και άλλα κτήρια. 
Θέλοντας να βρεθούμε κοντά σε εκείνες τις εποχές. Εποχές κλασικής ομορφιάς και υψηλής αισθητικής, κρίνοντας από τα ευρήματα, ανακαλύπτουμε έπιπλα που μεταφέρουν εκείνη την πολυτέλεια στο σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ