ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Όσοι μένετε ή έχετε σκοπό να μετακομίσετε στην πανέμορφη πόλη του Βόλου, έχετε τώρα το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό καταστάστημα δίπλα σας.
Η Epiplonet με ένα κλικ θα φέρει στο σπίτι σας ό,τι έπιπλο επιλέξετε με δωρεάν παράδοση. Ένα κλικ αρκεί και όσο για την πληρωμή, χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα και αποπληρώστε την παραγγελία σας εώς και 12 μήνες αργότερα, άτοκα!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε το έπιπλο που αναζητάτε για τον χώρο σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα τον καναπέ, το κρεβάτι, την τραπεζαρία, το γραφείο, τον μπουφέ ό,τι είναι απαραίτητο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα σας. 
Και εάν το παίδι σας ξεκίνησε τις σπουδές του στον Βόλο, μην ανησυχείτε για την μεταφορά των επίπλων του. Βρείτε τα φοιτητικά του έπιπλα και εμείς θα τα πάμε στην πόλη του Βόλου δωρεάν.

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Ο Βόλος είναι κτισμένος στους πρόποδες του βουνού Πηλίου. Ένα από τα ομορφότερα μέρη που κατά την ελληνική μυθολογία ήταν η θερινή κατοικία των θεών. 
Διαθέτει υπέροχα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια διακοσμημένα με κλασική παραδοσιακή διακόσμηση. Εάν θέλετε να επιπλώσετε τον χώρο σας, παραδοσιακά, όπως τα σπίτια στα χώρια του Πηλίου, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα έπιπλα στην σελίδα μας. Κασέλες, ντιβανοκασέλες, σύνθετα κλασικά, μπαούλα και πολλά ακόμη προϊόντα θα συμβάλουν στην δημιουργία μίας χωριάτικης αισθητικής. 
Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε κάποια από αυτά παρακάτω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ