ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο στους δρόμους της Αθήνας, αναζητώντας το έπιπλο που ταιριάζει στον χώρο σας.
Στην Epiplonet θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κλασικά, μοντέρνα, vintage, μπαρόκ, country έπιπλα αλλά και είδη διακόσμησης. 
Επιλέξτε τον ιδανικό  πίνακα για το σαλόνι σας ή τον καθρέπτη που θα βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας. 
Επωφεληθείτε της δυνατότητας συναρμολόγησης και παράδοσης σε όροφο, ακόμη και με ανυψωτικό μηχάνημα για δύσκολες περιπτώσεις, που σας παρέχει η εταιρεία μας για τις περιοχές της Αθήνας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Εκτός όμως από έπιπλα για το γραφείο, στο κατάστημα θα βρείτε υπέροχα έπιπλα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, αναπαυτικούς καναπέδες και πολυθρόνες, εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες, χρηστικά μικροέπιπλα, έπιπλα κήπου και διακοσμητικά.
Επιλέξτε μία από τις σειρές μας και επιπλώστε όλο το σπίτι σας με έπιπλα άριστης ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν και με χρήση άτοκων δόσεων.

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Μοναδικά έπιπλα γραφείου για επαγγελματίες αλλά και παιδικά γραφεία για τους μικρούς μας φίλους.
Εάν είστε νέος επαγγελματίας επιλέξτε τα ιδανικά έπιπλα για εσάς και τον χώρο σας μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας σε κλασσικά και μοντέρνα έπιπλα γραφείου, καρέκλες γραφείου, βιβλιοθήκες, κονσόλες.
Δωρεάν μεταφορά, αγορά με άτοκες δόσεις, δυνατότητα συναρμολόγησης και παράδοσης σε όροφο ακόμη και με ανυψωτικό μηχάνημα.
Η Epiplonet τα κάνει όλα για εσάς, εσείς απλά επιλέξτε τα έπιπλα που επιθυμείτε για να ανανεώσετε το σπίτι σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ