ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

Το πιο οικονομικό έπιπλο στο Ρέθυμνο έχει μία διεύθυνση.
 Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε δεκάδες προσφορές σε φοιτητικά έπιπλα και όλα τα νέα σχέδια σε μοντέρνο και κλασσικό έπιπλο για κάθε σπίτι.
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία από το σπίτι σας και τα έπιπλα θα έρθουν άμεσα στη πόρτα του σπιτιού σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δεν χρειάζεται να αναζητάτε μεταχειρισμένα έπιπλα αφού πλέον μπορείτε να αποκτήσετε τα δικά σας καινούρια στις καλύτερες τιμές και με άτοκες δόσεις. 
Μοντέρνα και κλασικά σαλόνια, καναπέδες, κρεβάτια, έπιπλα για παιδικό δωμάτιο, γραφεία και όποιο έπιπλο επιθυμήσετε στην πιο οικονομική τιμή. 
Και εάν είσαι φοιτητής στο όμορφο Ρέθυμνο της Κρήτης μην σκεφτείς τα μεταφορικά! 
Αγόρασε τα φοιτητικά σου έπιπλα από την Epiplonet  και θα έρθουν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην πόλη του Ρεθύμνου εντελώς δωρεάν, αν η παραγγελία σου ξεπερνά τα 150€,

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Το Ρέθυμνο παρουσιάζει μεγάλη προσέλευση τουριστών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι μία περιοχή με μαγευτικές παραλίες και καταγάλανα νερά. Εκμεταλλευτείτε την πανέμορφη περιοχή που μένετε με ένα από τα πιο ζεστά κλίματα ακόμη και τον χειμώνα.
Δημιουργήστε έναν κήπο με έπιπλα αλουμινίου άκρως μοντέρνα και εντυπωσιακά. Επιλέξτε ιδιαίτερα χειροποίητα έπιπλα από ξύλο teak ή suar. 
Αν πάλι νοικιάζεται τον χώρο σας για τουρίστες ή φοιτητές στην σελίδα μας θα βρείτε υπέροχα μεταλλικά κρεβάτια, καναπέδες κρεβάτια, γραφεία και βιβλιοθήκες και όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Και μην ξεχνάτε τα αγοράζετε σήμερα με την πιστωτική σας κάρτα και η αποπληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται έως και 12 μήνες αργότερα! 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ