,

ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο χρόνος είναι περιορισμένος, τα χρήματα σημαντικά για να τα σπαταλάς σε άκοπες μετακινήσεις. Είσαι στην Κηφισιά και θέλεις να επιπλώσεις το σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο ; 
Είσαι στο σωστό ηλεκτρονικό κατάστημα. Χιλιάδες προϊόντα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. 
Κλασική ή Μοντέρνα διακόσμηση ότι και αν επιλέξεις θα βρεις και το ανάλογο έπιπλο στην ιστοσελίδα μας για να την υποστηρίξεις. 
Η Epiplonet για παραγγελίες άνω των 150€, σου κάνει δώρο την μεταφορά των προϊόντων σου.
Για την περιοχή του της Κηφισιάς υπάρχει ακόμη δυνατότητα παράδοσης σε όροφο και συναρμολόγησης των προϊόντων σου. 
Καθώς και δυνατότητα χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος για δύσκολες παραδόσεις σε ορόφους.
Μην το καθυστερείς λοιπόν!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βρες το ιδανικό σαλόνι υποδοχής για το καινούργιο σου γραφείο. Κλασικά επαγγελματικά γραφεία και βιβλιοθήκες, κονσόλες εισόδου και διακοσμητικά χώρου. Δημιούργησε έναν επαγγελματικό χώρο με το κύρος που του αναλογεί. 
Για το σπίτι σου, διάλεξε τον πιο αναπαυτικό καναπέ, την πολυθρόνα που θα γίνει η αγαπημένη σου αφού θα ξεκουράζεσαι μετά την δύσκολη μέρα στην δουλειά. Επέλεξε έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο ιδανικά για την παιδική ασφάλεια του μικρού σου. 
Και όλα αυτά από το σπίτι σου! 
Κάνε την παραγγελία σου σήμερα κιόλας με χρήση πιστωτικής κάρτας και η αποπληρωμή της θα πραγματοποιηθεί έως και 12 μήνες αργότερα άτοκα!

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Η περιοχή της Κηφισιάς είναι γνωστή για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των επιβλητικών πυργίσκων που υπάρχουν εκεί. 
Τα περισσότερα σπίτια είναι νεοκλασικά κτίρια με νεοκλασική διακόσμηση εσωτερικά.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε πολλές συλλογές επίπλων κλασικής ομορφιάς. Πλειοψηφούν τα κλασικά έπιπλα Ιταλικής προέλευσης λόγω του ότι οι Ιταλοί είναι ειδικοί στον χώρο του επίπλου, όμως έχουν επιλεγεί για εσάς και έπιπλα άριστης κατασκευής άλλων προελεύσεων όπως Μαλαισία, Ινδονησία, Βιετναμ. 
Κρεβατοκάμαρες υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Μικροέπιπλα, τραπεζαρίες, καρέκλες τραπεζαρίας, πολυθρόνες, έπιπλα γραφείου, βιτρίνες και τόσα άλλα. Βρίσκονται όλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να γίνουν δικά σας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ