,

ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ζεις στο Μαρούσι και αναζητάς το καλύτερο κατάστημα επίπλων. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο. 
Η Epiplonet σε καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της και εγγυάται για τις υπηρεσίες που θα σου προσφέρει. 
Εδώ θα βρεις έπιπλα για κάθε γούστο και για κάθε περίσταση. Έπιπλα για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. 
Για παραγγελίες άνω των 150€ η μεταφορά των προϊόντων είναι εντελώς δωρεάν
Όμως για σένα που μένεις στο Μαρούσι η Epiplonet σου παρέχει ακόμη την δυνατότητα παράδοσης σε όροφο, συναρμολόγησης άλλα και χρήσης ανυψωτικού μηχανήματος για τις δύσκολες περιπτώσεις!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στην Epiplonet θα βρεις έπιπλα για το σαλόνι, όπως αναπαυτικούς καναπέδες και καναπέδες-κρεβάτια. Ξύλινα ή Υφασμάτινα κρεβάτια για την κάμαρά σου. Επαγγελματικά κλασικά ή και μοντέρνα έπιπλα γραφείου και βιβλιοθήκες. Καρέκλες και πολυθρόνες για κάθε χρήση. Είδη διακόσμησης αλλά και μεταποίησης. 
Είμαστε εδώ για να σου καλύψουμε κάθε ανάγκη σχετική με την διακόσμηση στον χώρο σου. Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας αν μας χρειαστείς. Είμαστε ΠΑΝΤΑ εδώ για σένα. 

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Κατά τον 7ο αιώνα π.Χ το Μαρούσι ξεκινά να αναπτύσσεται σημαντικά. Ανθοστόλιστες αυλές και όμορφες αρχοντικές κατοικίες συμπληρώνουν το παραδείσιο του τοπίο. Τα νεοκλασικά κτίρια που υπάρχουν και διατηρούνται μέχρι και σήμερα είχαν μοναδικά αριστουργήματα επίπλων στο εσωτερικό τους. 
Έπιπλα που δεν διαφέρουν από εκείνα που θα βρείτε στις κλασικές συλλογές της Epiplonet. Ανακαλύψτε τα και δώστε στον χώρο σας την αίγλη εκείνων των εποχών. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ