ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η Epiplonet μεταφέρει τα έπιπλά της και στη Λάρισα εντελώς δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€.
Πάνω από 4.000 κλασικά και μοντέρνα έπιπλα αλλά και είδη διακόσμησης στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε έπιπλα σύμφωνα με το δικό σας γούστο αλλά και την διακόσμηση του σπιτιού σας. Σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για τον χώρο σας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μπορείτε να κάνετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τον χώρο που θέλετε να επιπλώσετε ή βάση της σειράς.
Εάν ψάχνετε έπιπλα για το σαλόνι όπως καναπέ κρεβάτι, γωνιακούς ή μη καναπέδες, τραπεζαρίες κλασικές ή μοντέρνες, καρέκλες τραπεζαρίας ή για το υπόλοιπο σπίτι όπως κρεβάτια για υπνοδωμάτια ενηλίκων ή παιδικά δωμάτια, ακόμη και είδη διακόσμησης, μικροέπιπλα ή και είδη μεταποίησης όπως αφρολέξ και υφάσματα,  είστε στο ιδανικό ηλεκτρονικό κατάστημα για να ολοκληρώσετε την επίπλωσή σας. 

ΣΕΙΡΕΣ - COLLECTION

Η πόλη της Λάρισας πήρε το όνομά της από έναν πολύ όμορφο μύθο. Ήταν μία νύμφη που παίζοντας με την μπάλα της δίπλα στον Πηνειό γλίστρησε και πνίγηκε στα νερά του και έτσι η πόλη πήρε το όνομά της.
Είναι μία πόλη με πλούσια ιστορία και μνημεία. Κάποια από τα μνημεία της είναι διακοσμημένα εξωτερικά με νεοκλασικά στοιχεία. Γεγονός που μας κάνει να φανταζόμαστε και την επιπλωσή τους νεοκλασική και εντυπωσιακή με χρυσές λεπτομέρειες και χειροποίητα σχέδια στα έπιπλα.
Έπιπλα που μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα μας και να δημιουργήσετε έναν χώρο όπως τότε, εντυπωσιακό και πολυτελή. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ