Τραπεζάκια σαλονιού vintage από φυσικό ξύλο: η νέα τάση που έχει ξετρελάνει τους διακοσμητές!

Μοντέρνο τραπεζάκι από φυσικό ξύλο σε ανοιχτή απόχρωση
Μοντέρνο τραπεζάκι που αναβαθμίζει το σαλόνι με την πρωτοτυπία του

Ευτυχώς οι εποχές που όλα τα έπιπλα στο σαλόνι θα έπρεπε να είναι ασορτί, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον δεν διστάζουμε να συνδυάσουμε διαφορετικά στυλ διακόσμησης και να επιλέξουμε έπιπλα που είναι ανατρεπτικά και ιδιαίτερα. Τα τραπεζάκια σαλονιού vintage από φυσικό ξύλο, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύγχρονης τάσης!

Κρίνοντας από τη ζήτηση που είχαν αυτά τα έπιπλα από τους πελάτες μας, είχαμε προβλέψει εδώ και καιρό ότι τα έπιπλα από κορμούς & κλαδιά δέντρων θα είναι μια από τις νέες τάσεις του 2019 στη διακόσμηση παγκοσμίως.  Δείτε εδώ το προηγούμενό μας άρθρο:

Έπιπλα από κορμό δέντρου: η νέα μόδα

Φυσικό ξύλο για φυσικό ντεκόρ

Στην ιστορία της διακόσμησης και του interior design έχουν πρωταγωνιστήσει πολλά στυλ και πολλές διακοσμητικές σχολές. Πάντα όμως υπάρχουν και αυτά τα έπιπλα, που σπάνε τις φόρμες…Πηγαίνουν κόντρα στις τάσεις κάθε εποχής και είναι μοναδικά κομμάτια με άποψη, που δεν χωράνε σε κανένα κανόνα. Τέτοιου είδους έπιπλα είναι και τα τραπεζάκια σαλονιού vintage από φυσικό ξύλο που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το ποστ.

Τραπεζάκι σαλονιού από φυσικό ξύλο με τετράγωνο σχήμα και ποδαράκια από κλαδιά δέντρου
Μοναδικό διάτρητο τραπεζάκι σαλονιού από μεγάλη ρίζα δέντρου

Στην Epiplonet έχουμε συγκεντρώσει κάποια μοναδικά τραπεζάκια σαλονιού vintage από φυσικό ξύλο, που αποτελούν statement για κάθε διακοσμητικό σύνολο και τραβούν τα βλέμματα σε όποιο χώρο κι αν τοποθετηθούν. Οι πελάτες μας τα επιλέγουν είτε για να εκμοντερνίσουν ένα πιο κλασσικό σύνολο (π.χ. το σαλόνι) ή για να τα τοποθετήσουν μόνα τους σε κομβικά σημεία μέσα στο σπίτι (π.χ. στο χολ εισόδου ή στην τραπεζαρία).

Τραπεζάκια σαλονιού από κλαδιά δέντρου

Στη συλλογή της epiplonet.com έχουμε κι άλλα έπιπλα από φυσικό ξύλο, όπως το τραπέζι φαγητού από ρίζα τροπικού δέντρου που βλέπετε παρακάτω ή την κομότα από κλαδιά ξύλου teak. To τραπεζάκι σαλονιού από φυσικό ξύλο που βλέπετε στα δεξιά, λειτουργεί και ως βοηθητικό τραπεζάκι που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σαλόνι.

Ακόμα και μια ελάχιστη προκλητική πινελιά σε κάθε χώρο ξυπνάει μέσα μας μια παιχνιδιάρικη, δημιουργική διάθεση, δεν συμφωνείτε; 

Βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού από κορμό δέντρου σε vintage απόχρωση
Τραπεζάκι σαλονιού με φυσικό ακανόνιστο σχήμα που ακολουθεί τον κορμό δέντρου

Στο eshop της Epiplonet θα βρείτε από τις μεγαλύτερες συλλογές της ελληνικής αγοράς σε έπιπλα από φυσικό ξύλο. Επιλέξτε το έπιπλο που θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας και θα σας διευκολύνουμε να το αποκτήσετε, προσφέροντας δυνατότητα γα 12 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *