Παιδικά δωμάτια για μικρούς πειρατές!

Τα παιδικά δωμάτια για αγόρι συνήθως είναι μπλε ή κίτρινα, χωρίς εμπνευσμένο θέμα, σε αντίθεση με τα κοριτσίστικα δωμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά σε πολλές παραλλαγές και σχέδια. Εμείς, στην Epiplonet επιλέξαμε για εσάς δυο πανέμορφα αγορίστικα δωμάτια, με θέμα τους πειρατές. Θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξεκολλάνε από το δωμάτιό τους! 

Παιδικό δωμάτιο για αγόρι Pirate Jack 

Παιδικό δωμάτιο με θέμα πειρατής

Παιδικό κρεβάτι πειρατικό καράβι

 Το παιδικό κρεβάτι Pirate Jack βγαίνει σε τρεις παραλλαγές. Με α) απλό παιδικό κρεβάτι σε σχήμα πλοίου, β) με παιδικό κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο και γ) με σετ με κουκέτα. Το κρεβάτι – πλοίο έχει πειρατικές στάμπες σε πόδια και κεφαλάρι που το ομορφαίνουν.   

Πειρατικό καράβι
Πειρατικό καράβι με σημαία και πλώρη
Κουκέτα

 Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι όλα τα έπιπλα στο συγκεκριμένο παιδικό δωμάτιο δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και λειτουργικά. Όλα τα πόμολα και τα διακοσμητικά είναι επενδυμένα με μαλακό πλαστικό για την ασφάλεια του παιδιού σας. Τα συρτάρια έχουν μηχανισμούς επαναφοράς και το ίδιο και οι πόρτες της ντουλάπας. Επίσης, όλο το σετ έχει επτά χρόνια εγγύηση καλής κατασκευής! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *