Ξύλινες καρέκλες κήπου

Προβολή όλων των 51 αποτελεσμάτων

Filter products Showing all 51 results
Τιμή
Filter products Showing all 51 results
Τιμή


Ξύλινες καρέκλες κήπου που θα αγαπήσετε.

 

Το ξύλο δίνει μια φυσική αίσθηση στον κήπο και στη βεράντα .Είναι ένα ζεστό και αγαπητό υλικό που με την κατάλληλη προσοχή και περιποίηση θα αντέξει στο χρόνο.Οι ξύλινες καρέκλες για τη βεράντα κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο και όχι από συνθετικά κομμάτια.

Ξύλινες πολυθρόνες βεράντας με η χωρίς ανάκλιση.

 

Οι πολυθρόνες με μπράτσα είναι επίσης μια καλή επιλογή οι οποίες τις περισσότερες φορές διατίθενται και με ανάκλιση τριών η πέντε σημείων.Τα μαξιλάρια που μπορείτε να τους τοποθετήσετε θα δώσουν την έξτρα άνεση και χρώμα που θέλετε.

Ξυλεία που χρησιμοποιείται στις καρέκλες κήπου

 

Η πρώτη ύλη,το ξύλο δηλαδή που χρησιμοποιούν τα εργοστάσια κατασκευής καρεκλών κήπου ,είναι συνήθως από τροπική ξυλεία η οποία αντέχει περισσότερο στις καιρικές συνθήκες.

Ξυλεία όπως το τικ που είναι από τα πλέον ακριβά στην αγορά,το μεράντι ,η red Shorea το Kwilla η ακακία το μπαλάου και άλλα έρχονται από χώρες του τροπικού κύκλου.Η οξιά επίσης χρησιμοποιείται που είναι σκληρό ξύλο.

Το ξύλο επεξεργάζεται από τα εργοστάσια με ειδικές βαφές η λάδι ώστε να αντέχει περισσότερο.Επίσης βαφές όπως το λευκό το γκρι η πατίνα και άλλες ,δίνουν μια άλλη εμφάνιση και ομορφιά στις ξύλινες πολυθρόνες.