Επιπλα Country Style-Vintage

Προβολή όλων των 37 αποτελεσμάτων

Filter products Showing all 37 results
Τιμή
Filter products Showing all 37 results
Τιμή

Το country style είναι το ιδανικό στυλ διακόσμησης για όσους θέλουν το σπίτι τους να είναι ένας χώρος φωτεινός, ζεστός, ρομαντικός και ξεκούραστος.
Εμπνέεται διακοσμητικά από την γαλλική και αγγλική εξοχή και μας βοηθά να δημιουργήσουμε δωμάτια χαλαρωτικά, οικεία και ήρεμα.
Χαρακτηριστικό του country style είναι ότι τα αντικείμενα βάφονται σε λευκούς τόνους ενώ παραμένουν λεπτομέρειες στο φυσικό χρώμα του ξύλου, ένας συνδυασμός που αναδίδει ζεστασιά και αναδεικνύει τη συνολική εικόνα του επίπλου.
Ταυτόχρονα εφαρμόζεται τεχνοτροπία παλαίωσης με ειδική επεξεργασία έτσι ώστε το κάθε έπιπλο να φαίνεται παλαιό αντικέ και το όλο αποτέλεσμα να δίνει φωτεινότητα στο χώρα και μια νότα παραδοσιακού άριστα συνδυασμένη με την κομψότητα και πολυτέλεια του καινούριου.
Σας παρουσιάζουμε μια γκάμα προϊόντων σε πολύ οικονομικές τιμές.
Όλα μας τα έπιπλα είναι από μασίφ τροπική ξυλεία, μεγάλης αντοχής και εξαιρετικής ποιότητας.
Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε έπιπλα διαφόρων χρήσεων, όπως μπουφέδες, καρέκλες και τραπέζια τραπεζαρίας, τραπεζάκια σαλονιού, έπιπλα τηλεόρασης, σιφονιέρες, κονσόλες, βιτρίνες, κομοδίνα και τραπέζια ζιγκόν, ραφιέρες, ροτόντες και καθρέφτες.