Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Δημιουργήστε μία μοναδικά όμορφη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με κεριά στον χώρο σας, τοποθετώντας τα σε κηροπήγια που θα βρείτε  σε αυτή την κατηγορία.
Επιλέξτε τα με βάση το υλικό κατασκευής : κηροπήγια ξύλινα,γυάλινα,μπρούτζινα, κεραμικά ή σύμφωνα με τον χώρο που θα τα τοποθετήσετε: κηροπήγια δαπέδου, τοίχου, επιτραπέζια ή ακόμη και κηροπήγια γάμου και διακόσμησης επαγγελματικού χώρου.


Κηροπήγια δαπέδου για ρεσώ Θυμηθείτε πως κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και μην περιμένετε κάποιο σπουδαίο γεγονός για να δώσετε "φως" στο σπίτι σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε μεγάλα διακοσμητικά και επιβλητικά κηροπήγια δαπέδου για ρεσώ ή για αρωματικά κεριά. Ένα κηροπήγιο είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να σας χαρίσει ένα φάσμα αρωμάτων που δημιουργούν την επιθυμητή διάθεση. Μην ξεχνάτε να συνδυάσετε το κηροπήγιό σας με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας. Είτε είστε λάτρης του κλασικού - vintage στυλ είτε του μοντέρνου σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να σας γοητεύσει. Μην αμελείτε την διακόσμηση του χώρου σας, γιατί οι μικρές πινελιές κάνουν ένα έργο τέχνης σπουδαίο!!!

Λόγω της έκτακτης κατάστασης και της επιβολής περιοριστικών μέτρων αναστέλλονται οι πωλήσεις μέσω του φυσικού μας καταστήματος.Εξυπηρετούμε μόνο μέσω του eshop μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσω email στο [email protected] η online μέσω του chat.