Τηλεφωνικές Παραγγελίες 22210 29009

Έπιπλα French Collection

Αυτή η συλλογή έχει γαλλικό άρωμα και ταιριάζει ιδιαίτερα σε σπίτια όπου τα έπιπλα έχουν διαχρονικό χαρακτήρα και αφήνουν μια αίσθηση καλωσορίσματος.
Η γαλλική παράδοση στο design είναι αδιαμφισβήτητη, έχει αφήσει την σφραγίδα της στη διακόσμηση και συνεχίζει να επηρεάζει την σύγχρονη αισθητική. Η συλλογή μας French Collection είναι εμπνευσμένη από αυτήν και ξεχωρίζει με το εντυπωσιακό και ιδιαίτερο της στυλ.
Για να κατασκευαστούν αυτά τα εκλεκτής ποιότητας έπιπλα χρησιμοποιούνται γερά, ανθεκτικά, μασίφ, σκληρά ξύλα όπως το μαόνι, που έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία παλαίωσης ώστε να αφήνουν την αίσθηση του παλιού και μια vintage αισθητική.
Αξίζει να τονιστεί ότι τα έπιπλα French Collection είναι σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται και να ταιριάζουν και σε μοντέρνα, σύγχρονα σπίτια. Κατασκευάζονται με φυσικό τρόπο, σε ζεστές αποχρώσεις, με όμορφα μοτίβα και λεπτομέρειες που αναπαράγουν μια ολόκληρη εποχή και την εισάγουν στον 21ο αιώνα διατηρώντας την διαχρονική ομορφιά και μοναδική κομψότητα που υπήρξε το σήμα κατατεθέν της Γαλλίας.
Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε έπιπλα που θα ξεχωρίσουν και θα τραβήξουν το βλέμμα όπου κι αν τοποθετηθούν. Θα βρείτε μοναστηριακά τραπέζια, σεκρετέρ, κονσόλες, γραφεία, μπουφέδες, κομότες, συρταριέρες, τραπεζάκια σαλονιού, έπιπλα τηλεόρασης, τραπέζια τραπεζαρίας, καθρέφτες, πολυθρόνες και ραφιέρες.