Έπιπλα σε Λευκή Πατίνα

Προβολή όλων των 52 αποτελεσμάτων

Filter products Showing all 52 results
Τιμή
Filter products Showing all 52 results
Τιμή

Ο όρος πατίνα αναφέρεται γενικά στην όψη που παίρνει η επιφάνεια των αντικειμένων με το πέρασμα του χρόνου.
Στα έπιπλα, η πατίνα μπορεί να δημιουργηθεί με επίστρωση κάποιου χρώματος, δίνοντας έτσι την όψη της παλαίωσης.
Τα έπιπλα με πατίνα έχουν ένα πιο κλασικό ύφος, αναδεικνύουν τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται και αποκτούν μια διαχρονική αξία που δεν είναι ποτέ εκτός μόδας.
Ειδικά η λευκή πατίνα ταιριάζει στα περισσότερα μοντέρνα, σύγχρονα σπίτια, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει σε αυτά ένα ιδιαίτερο στυλ, μια νότα πολυτέλειας.
Το λευκό χρώμα στην επίπλωση προσθέτει καθαρότητα και φρεσκάδα σε κάθε χώρο ενώ ταυτόχρονα τον κάνει να φαίνεται μεγαλύτερος.
Συνδυάζεται, δε, εύκολα με όλη την χρωματική παλέτα. Έτσι, τα έπιπλα με λευκή πατίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα φωτεινή και γαλήνια, ενώ συνδυάζονται με όλα τα είδη διακόσμησης, δίνοντας σε αυτόν που τα αποκτά απόλυτη στυλιστική ελευθερία.
Τα δικά μας έπιπλα κατασκευάζονται από μαόνι, ένα εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικότητας ξύλο και κατόπιν εφαρμόζεται πάνω τους η λευκή πατίνα.
Σε εμάς θα βρείτε από μπουφέδες και τραπέζια μέχρι γραφεία, σεκρετέρ και κονσόλες, από κομοδίνα, κρεβάτια και συρταριέρες μέχρι βιτρίνες και βιβλιοθήκες, από καρέκλες μέχρι πολυθρόνες.