ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ELITE SILVER BIRCH ΤΗΣ CAMEL GROUP

Η Elite Silver Birch είναι μία μοντέρνα, εκλεπτυσμένη σειρά Ιταλικών επίπλων με καθαρές και κομψές γραμμές. Είναι ιδανική για μοντέρνα σπίτια υψηλών προδιαγραφών. Κάθε έπιπλο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ιταλία από ειδικούς σχεδιαστές και κατασκευαστές επίπλων. Η λειτουργικότητα και το στυλ έχει επιτευχθεί με έπιπλα σε προσιτή τιμή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Τα έπιπλα της κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά και κάθε κομμάτι υποβάλλεται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους προτού αποσταλούν. Όλη η σειρά ολοκληρώνεται με ένα εκπληκτικό γυαλιστερό φινίρισμα. Τα ντουλάπια της σειράς διαθέτουν κομψή μαύρη λαβή νικελίου και είναι εφοδιασμένα με μαλακούς μεντεσέδες. Ακόμη κάποια από αυτά διαθέτουν πρόσοψη από καπνιστό γυαλί. Πολλά από τα έπιπλα της σειράς διαθέτουν ακόμη και φωτισμό Led. Τα συρτάρια και οι πόρτες των επίπλων επωφελούνται από τους μηχανισμούς ώθησης-έλξης που παρέχουν ένα ομαλό και εύκολο άνοιγμα.

Τα τραπέζια της σειράς έρχονται σε τρία διαφορετικά στυλ και όλα επεκτείνονται. Υπάρχουν ποικίλες επιλογές μεγέθους για να διαλέξετε. Κυμαίνονται από το μικρότερο τραπέζι μας το οποίο είναι μόλις 1,4μ, μέχρι το μεγαλύτερο τραπέζι μας, το οποίο, όταν επεκταθεί πλήρως, γίνεται έως και 4μ, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μεγάλες τραπεζαρίες ή αίθουσες συνεδριάσεων. Οι βάσεις τραπεζιών είναι κατασκευασμένες από χυτό χάλυβα με επίστρωση σκόνης με φινίρισμα από ανθρακίτη.  Όλα αυτά όχι μόνο φαίνονται υπέροχα αλλά εγγυώνται και ένα πραγματικά ισχυρό τραπέζι για εσάς, την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας. Οι μηχανισμοί επέκτασης είναι απλοί στη χρήση και ταξιδεύουν σε δρομείς αλουμινίου, καθιστώντας την μετατροπή του τραπεζιού σας ομαλή και χωρίς προβλήματα.

Προβολή όλων των 23 αποτελεσμάτων

Filter products Showing all 23 results
Τιμή
Filter products Showing all 23 results
Τιμή


https://www.youtube.com/watch?v=UNnkmIXQHcM&feature=youtu.be