Είναι ονειρεμένη! Vintage παιδική κούνια με συρτάρια & αλλαξιέρα

Η ομάδα της Epiplonet έχει τη λύση. Σας παρουσιάζει μια vintage παιδική κούνια, με ενσωματωμένα συρτάρια αλλά και αλλαξιέρα, η οποία στη συνέχεια μπορεί να μετατραπεί σε παιδικό κρεβάτι. Μάλιστα, τα συρτάρια κάτω από την κούνια μπορούν να αντικατασταθούν με ένα δεύτερο κρεβάτι! 

vintage παιδικό δωμάτιο
vintage παιδικό δωμάτιο

To πρώτο πράγμα που χρειάζεται ένα βρεφικό δωμάτιο είναι η προίκα του μωρού και το σετ κούνιας. Συνήθως μαζί με την κούνια πρέπει να αγοράσετε ΚΑΙ συρταριέρα ΚΑΙ αλλαξιέρα. Τα έπιπλα αυτά είναι ακριβά και αναγκάζεστε να τα αντικαταστήσετε μόλις μετά από ενάμισι χρόνο, αφού μετά πρέπει να αγοράσετε ένα σετ παιδικού δωματίου.

Ένα χαρακτηριστικό που μας εντυπωσίασε σε αυτή την κούνια και την επιλέξαμε για τους πελάτες μας είναι το γεγονός ότι τα καγκελάκια είναι συρταρωτά. Δεν χρειάζεται να βουτάτε μέσα στην κούνια για να πάρετε αγκαλιά το παιδί σας. Ούτε χρειάζεται να σας πονέσει η μέση από το σκύψιμο. Μπορείτε απλά να κατεβάσετε τα καγκελάκια προς τα κάτω! Όταν θελήσετε να μετατρέψετε την κούνια σε παιδικό κρεβάτι μπορείτε να κρατήσετε στην αρχή τα καγκελάκια για ασφάλεια. Και όταν μεγαλώσει κι άλλο, να τα βγάλετε τελείως! 

vintage παιδική κούνια
vintage παιδική κούνια


 Πρόκειται για ένα πολύ κομψό έπιπλο, που ταιριάζει σε ρετρό & vintage διακοσμητικά σύνολα. Αν η κρεβατοκαμαρά σας έχει ρομαντικό στυλ, η λευκή μας κούνια θα δέσει άψογα. Αργότερα, όταν φτιάξετε το παιδικό δωμάτιο του μωρού σας, μπορείτε να συνδυάσετε την κούνια και με άλλα vintage έπιπλα. Για παράδειγμα η βιβλιοθήκη και η συρταριέρα με καθρέφτη, που θα δείτε παρακάτω.

Τα συρτάρια που βρίσκονται ενσωματωμένα στην κούνια κατεβαίνουν και γίνονται ένα κομψό κομοδίνο!

Στο μεγάλο συρτάρι που βρίσκεται κάτω από την κούνια μπορείτε να τακτοποιήσετε τις κουβερτούλες και τα σεντονάκια της κούνιας. Κι αν έρθει ένα δεύτερο μωράκι, το κάτω συρτάρι μπορεί να φύγει. Nα αντικατασταθεί με ένα ακόμα συρταρωτό κρεβάτι!  

Αγοράζοντας μια πολυμορφική κούνια, είστε σίγουροι ότι τα λεφτά σας δεν πάνε χαμένα! Επενδύετε σε ένα ποιοτικό έπιπλο, με καλό ξύλο και υψηλή αισθητική. Έτσι, εξασφαλίζετε την επίπλωση τόσο του βρεφικού όσο και του παιδικού δωματίου!

Προτάσεις για διακοσμητικούς συνδυασμούς: 

Κοριτσίστικο Vintage Δωμάτιο με Κούνια που Γίνεται Κρεβάτι Bella
Παιδική Βιβλιοθήκη Vintage Λευκή για το Κορίτσι σας Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *