Τηλεφωνικές Παραγγελίες 22210 29009

Δεν μοιάζει με τις άλλες! Oνειρεμένη vintage κούνια με συρτάρια & αλλαξιέρα [που μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι...] Ι Epiplonet.c

 29 Οκτ 2017  Παιδικό δωμάτιο  διακόσμηση, Παιδικό δωμάτιο, βρεφική κούνια, παιδική κούνια, vintage κούνια, retro κούνια, λευκή κούνια, βρεφικό κρεβάτι, βρεφικό δωμάτιο, κούνια που γίνεται κρεβάτι, ξύλινη κούνια

To πρώτο πράγμα που χρειάζεται ένα βρεφικό δωμάτιο είναι η προίκα του μωρού και το σετ κούνιας. Συνήθως μαζί με την κούνια πρέπει να αγοράσετε ΚΑΙ συρταριέρα ΚΑΙ αλλαξιέρα. Τα έπιπλα αυτά είναι ακριβά και αναγκάζεστε να τα αντικαταστήσε μόλις μετά από ενάμισι χρόνο, αφού μετά πρέπει να αγοράσετε ένα σετ παιδικού δωματίου. Η ομάδα της Epiplonet έχει τη λύση. Σας παρουσιάζει ένα πολυμορφική κούνια, με ενσωματωμένα συρτάρια αλλά και αλλαξιέρα, η οποία στη συνέχεια μπορεί να μετατραπεί σε παιδικό κρεβάτι. Μάλιστα, τα συρτάρια κάτω από την κούνια μπορούν να αντικατασταθούν με ένα δεύτερο κρεβάτι! 

 

 

 Δείτε την κούνια στο eshop μας πατώντας εδώ: Παιδική ρομαντική κούνια που τα έχει όλα!

Ένα χαρακτηριστικό που μας εντυπωσίασε σε αυτή την κούνια και την επιλέξαμε για τους πελάτες μας είναι το γεγονός ότι τα καγκελάκια είναι συρταρωτά. Δεν χρειάζεται να βουτάτε μέσα στην κούνια για να πάρετε αγκαλιά το παιδί σας, ούτε χρειάζεται να σας πονέσει η μέση απο το σκύψιμο. Μπορείτε απλά να κατεβάσετε τα καγκελάκια προς τα κάτω! Όταν θελήσετε να μετατρέψετε την κούνια σε παιδικό κρεβάτι μπορείτε να κρατήσετε στην αρχή τα καγκελάκια για ασφάλεια και όταν μεγαλώσει κι άλλο, να τα βγάλετε τελείως! 

 

 

 

 

 


 Πρόκειται για ένα πολύ κομψό έπιπλο, που ταιριάζει σε ρετρό & vintage διακοσμητικά σύνολα. Αν η κρεβατοκαμαρά σας έχει ρομαντικό στυλ, η λευκή μας κούνια θα δέσει άψογα. Αργότερα, όταν φτιάξετε το παιδικό δωμάτιο του μωρού σας, μπορείτε να συνδυάσετε την κούνια και με άλλα vintage έπιπλα, όπως είναι η βιβλιοθήκη και η συρταριέρα με καθρέφτη, που θα δείτε παρακάτω.

Τα συρτάρια που βρίσκονται ενσωματωμένα στην κούνια κατεβαίνουν και γίνονται ένα κομψό κομοδίνο!

Στο μεγάλο συρτάρι που βρίσκεται κάτω από την κούνια μπορείτε να τακτοποιήσετε τις κουβερτούλες και τα σεντονάκια της κούνιας. Κι αν έρθει ένα δεύτερο μωράκι, το κάτω συρτάρι μπορεί να φύγει και να αντικατασταθεί με ένα ακόμα συρταρωτό κρεβάτι!  

Αγοράζοντας μια πολυμορφική κούνια, είστε σίγουροι ότι τα λεφτά σας δεν πάνε χαμένα! Επενδύετε σε ένα ποιοτικό έπιπλο, με καλό ξύλο και υψηλή αισθητική και εξασφαλίζετε την επίπλωση τόσο του βρεφικού όσο και του παιδικού δωματίου!

Προτάσεις για διακοσμητικούς συνδυασμούς: 

 

Vintage συρταριέρα με καθρέφτη 

 

Vintage παιδική βιβλιοθήκη