Αυτά είναι τα δερμάτινα σαλόνια που φέρνουμε για εσάς από την Ιταλία!

Τα δερμάτινα σαλόνια είναι minimal και luxury μαζί.Συνδυάζουν απλότητα και πολυτέλεια, γι΄αυτό φέτος έχουν επανέλθει στη μόδα και κάνουν θραύση. Λόγω αυξημένης ζήτησης, δημιουργήσαμε πρόσφατα στην epiplonet.com μια νέα συλλογή από ιταλικά δερμάτινα σαλόνια.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα δερμάτινα σαλόνια της Epiplonet που κατασκευάζονται από τους Ιταλούς συνεργάτες μας και εισάγονται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Epiplonet. Επισκεφτήκαμε τη Διεθνή Έκθεση Επίπλου στο Μιλάνο, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις επίπλου στον κόσμο και αναζητήσαμε έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας με προσιτή τιμή, που ταιριάζουν στις απαιτήσεις των πελατών μας. Μετά από αρκετό ψάξιμο, βρήκαμε τα καλύτερα!

Ο κλασικός δερμάτινος καναπές από γνήσιο ιταλικό δέρμα. Κλασσική επιλογή από την Epiplonet.com

Όλοι όταν σκεφτόμαστε δερμάτινα σαλόνια μας έρχεται στο μυαλό ο γνωστός καφέ τριθέσιος καναπές, το πιο κλασικό σχέδιο. Πλέον, το design στα δερμάτινα σαλόνια είναι πολύ πιο πάνω από αυτό.

Οι δερμάτινοι καναπέδες ήταν τάση στα 90s (συνήθως σε καφέ ή εκρού χρώμα), συνήθως για να ντύνουν χώρους με prestige και κύρος, όπως ήταν τα δικηγορικά γραφεία ή οι χώροι αναμονής στα ιατρεία. Το 2020 όμως, δεν θα χορταίνουμε να βλέπουμε δερμάτινους καναπέδες παντού: από το σαλόνι ενός χιπστερ διαμερίσματος μέχρι τον χώρο αναμονής ενός σοβαρού συμβολαιογραφικού γραφείου.

Luxury δερμάτινος καπιτονέ καναπές από την Ιταλία. Διατίθεται στην Ελλάδα από την Epiplonet.

Ο σχεδιασμός στα δερμάτινα σαλόνια έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Πλέον κυκλοφορούν καναπέδες σε διάφορα χρώματα, έντονα και μη και σε διάφορα σχέδια. Στη νέα σειρά της Epiplonet θα βρείτε δερμάτινα σαλόνια που ξεχωρίζουν και παρακάτω θα καταλάβετε γιατί!

Μοντέρνος δερμάτινος καναπές με εντυπωσιακό design σε πλάτη και πόδια. Διατίθεται από την Epiplonet

Δερμάτινα σαλόνια από: 100% ΔΕΡΜΑ

Οι καναπέδες αυτής της σειράς είναι φτιαγμένοι από 100% δέρμα. Δεν υπάρχουν συνδυασμοί με άλλα υλικά, ούτε βινύλια. Αποκλειστικά δέρμα, παντού! Ακόμα και στα σημεία που συνηθίζεται να μπαίνει άλλο υλικό για μείωση κόστους ( πχ στην πλάτη, το κάτω μέρος των μαξιλαριών κ.ο.κ.)

Οι δερμάτινοι καναπέδες είναι πλέον πολύ μπροστά στην αισθητική τους. Αυτό το λευκό, σίγουρα δεν το περιμένατε!

Δερμάτινα σαλόνια με: ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Οι περισσότεροι από τους καναπέδες της σειράς προσαρμόζονται στις ανάγκες του χώρου σας. Αν το γραφείο σας έχει πολύ στενό χώρο υποδοχής ή με περίεργο σχήμα κ.ο.κ., μην ανησυχείτε. Ο καναπές που σας αρέσει μπορεί να αλλάξει σχήμα, κατόπιν παραγγελίας. Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών και η τιμή προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας.

Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε να αλλάξουμε τα μαξιλάρια (μαλακά ή σκληρά) ή ακόμα να ζητήσετε να βάλουμε, να βγάλουμε ή να αλλάξουμε το μήκος της σεζ λονγκ κ.ο.κ. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, όταν λέμε ότι οι δερμάτινοι καναπέδες είναι πολυμορφικοί, το εννοούμε! Όσο ιδιαίτερο κι αν είναι το γραφείο σας, θα βρείτε σίγουρα ένα καναπέ που να του ταιριάζει.

Αλλάξτε το μέγεθος και το σχέδιο του καναπέ ανάλογα με το πώς σας βολεύει!

Δερμάτινα σαλόνια με: ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Οι δερμάτινοι καναπέδες της σειράς έχουν διπλά ελατήρια στη βάση του επίπλου. Το κάθε κάθισμα έχει ένα μοναδικό σύστημα από 56 ανεξάρτητα ελατήρια που κάθε ένα είναι μέσα σε μια μαλακή τσέπη από βάτα.

Αυτό είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα ελατηρίων, που προσαρμόζονται στο σώμα, το στηρίζουν και ανταποκρίνονται στις κινήσεις του σώματος.

Δερμάτινος καναπές σε χρώμα ταμπά με αφράτα μαξιλάρια. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις!

 

Δερμάτινα σαλόνια: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Κάθε κομμάτι που παραγγέλνετε κατασκευάζετε στην Ιταλία, αποκλειστικά για εσάς και στέλνετε σε κομμάτια για εύκολη μεταφορά και συναρμολόγηση. Είμαστε πολύ περήφανοι για τους συνεργάτες μας στην Ιταλία, καθώς πρόκειται για μια εταιρία με αυθεντικούς Ιταλούς τεχνίτες, οι οποίοι κατασκευάζουν πάνω από 250 μοντέλα με αυθεντικό ιταλικό δέρμα.

Κλασική φινέτσα σε έναν ιταλικό καναπέ ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους ,ιατρεία δικηγορικά γραφεία κλπ.

Έχουν έδρα στην περιοχή Altamura, κοντά στο λιμάνι του Bari. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει συχνή ναυτική σύνδεση με το λιμάνι της Πάτρας είναι συχνή και γρήγορη.

Δερμάτινα σαλόνια που: ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Τα δερμάτινα σαλόνια της συγκεκριμένης σειράς καθαρίζονται πανεύκολα με ένα βρεγμένο βαμβακερό πανάκι και απαλές κυκλικές κινήσεις. Η πιο κλασική συμβουλή που δίνουμε στους πελάτες της Epiplonet για το καθάρισμα των δερμάτινων καναπέδων είναι να αποφεύγουν την εφαρμογή δυνατών χημικών προϊόντων. Θα φθείρουν το δέρμα γρήγορα και θα το κάνουν να μοιάζει θαμπό και φθαρμένο.

Περισσότερα tips θα βρείτε εδώ: Πώς να καθαρίσουμε εύκολα το δερμάτινο καναπέ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *