Τηλεφωνικές Παραγγελίες 22210 29009

Φίλτρα Επιλογής

Κλασικές Σιφινιέρες-Τουαλέτες

Κρεβάτια, Κομοδίνα, Ντουλάπες και Σιφινιέρες απο Μαόνι

Το ξύλο είναι ένα ζωντανό, εύπλαστο, ζεστό υλικό, με μοναδική αίσθηση και υφή. Είναι ένα υλικό διαχρονικό, ιδανικό για την κατασκευή επίπλων, που ταιριάζει απόλυτα στον πιο ιδιαίτερο χώρο του σπιτιού, την κρεβατοκάμαρα.

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε κλασικά έπιπλα για το υπνοδωμάτιο σας, όπως κρεβάτια, μπαούλα αποθήκευσης, ντουλάπες, κομοδίνα, συρταριέρες και σιφονιέρες. Έχουν όλα κατασκευαστεί από τα πιο ποιοτικά κα ανθεκτικά υλικά, ώστε να σας προσφέρουμε έπιπλα υψηλής αντοχής και ποιότητας κατασκευής.

Τα έπιπλα μας συνδυάζουν την άνεση με την λειτουργικότητα αλλά και την γοητεία του παραδοσιακού κλασικού με την ζεστασιά που αναδίδει το φυσικό ξύλο. Ταυτόχρονα προσδίδουν μια νότα προσιτής πολυτέλειας στον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού.

Εδώ θα βρείτε έπιπλα κλασικά και παραδοσιακά, σε ρουστίκ και χωριάτικο στυλ. Είναι όλα κατασκευασμένα από φουρνιστό ξύλο, ενώ έχει δοθεί έμφαση μεγάλη στην πρακτικότητα: όλα διαθέτουν άφθονους αποθηκευτικούς χώρους με πολλά συρτάρια και ράφια. Η κατασκευή τους είναι στιβαρή και συμπαγής, με διακριτικά σκαλίσματα, εντυπωσιακά σχέδια και ζεστές, οικείες αποχρώσεις.